Rondleidingen door de Gaasperdammertunnel

Rijkswaterstaat verzorgt geregeld rondleidingen voor omwonenden, particulieren en groepen om hen de werkzaamheden van dichtbij te laten zien. Tijdens de rondleiding stoppen we op vaste locaties bij het werk in uitvoering.

Rondleiding Gaasperdammertunnel

Woont u vlakbij de A9 Gaasperdammerweg en wilt u de bouw van de Gaasperdammertunnel eens van dichtbij bekijken? Samen met onze rondleiders loopt u vanaf de bouwkeet over de bouwplaats en door de tunnel. Onderweg hoort u hoe de tunnel is gebouwd en krijgt u uitleg over de technische systemen in de tunnel.

 

De rondleiding start om 14.30 uur (op zaterdagen om 10.00 uur) vanaf poort 15. Poort 15 is met de auto te bereiken van af de Karspeldreef. Met de fiets via het Bullewijkpad. Parkeren kan bij de keet (fietsen en auto’s).

 

Komt u wandelend of op de fiets? Let op! Langs de Langbroekdreef is geen voet- of fietspad. Het is niet toegestaan om daar te lopen of te fietsen. U kunt recht oversteken vanaf de Loenendreef naar het bouwterrein van aannemerscombinatie IXAS. De rondleiding duurt zo’n 2,5 uur.

 

Rondleidingen langs highlights A10/A1/A6/A9

Wilt u andere highlights zien van de werkzaamheden van het programma Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA)? Rijkswaterstaat verzorgt ook rondleidingen op de A10/A1/A6/A9 voor particulieren en groepen.