Tijdelijke openstelling onderdoorgang Rondehoep West

In opdracht van Rijkswaterstaat werkt aannemer VeenIX aan de verbreding van de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht (A9BAHO). De werkzaamheden aan de A9BAHO maken deel uit van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA). Met deze brief informeren wij u over werkzaamheden in uw directe omgeving.

Tijdelijke openstelling onderdoorgang Rondehoep West

Op donderdag 10 en vrijdag 11 augustus realiseren we de aansluiting van de Polderweg op de onderdoorgang van de A9. Om de werkzaamheden veilig uit te voeren, is de Polderweg ter hoogte van de onderdoorgang van de A9 van donderdag 10 augustus 7.00 uur tot vrijdag 11 augustus 19.00 uur afgesloten voor al het verkeer. De onderdoorgang Rondehoep West wordt gedurende deze dagen opengesteld voor autoverkeer. Hierdoor is er omrijdend verkeer over de Rondehoep West en de Achterdijk. Zie afbeelding 1 op de achterkant van deze brief voor de locatie van de werkzaamheden en een overzicht van de verkeershinder.

Wat merkt u ervan?

Door de tijdelijke openstelling van onderdoorgang Rondehoep West is er extra verkeer op de Rondehoep West en de Achterdijk. Wij zijn ons ervan bewust dat dit overlast met zich meebrengt voor de woningen aangrenzend aan de Rondehoep West en de Achterdijk.

Afbeelding 1: locatie van de werkzaamheden en overzicht verkeershinder

Meer informatie

  • Vragen over de werkzaamheden kunt u stellen via vragen@veenix.nl
  • Meer informatie over de werkzaamheden aan de A9BAHO vindt u op het online bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat www.bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl
  • Via onderstaande QR-code kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van het project
  • Voor vragen of opmerkingen over het project kunt u contact opnemen met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002
  • Ook bent u van harte welkom in Belevingscentrum Amstelveen InZicht, geopend op woensdag t/m vrijdag en iedere eerste zaterdag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur. Amstelveen InZicht is gevestigd op Stadsplein 103 te Amstelveen, boven de bibliotheek.