Plaatsen extra damwanden ter oosten van de Bullewijk

Extra data plaatsen damwanden

Onlangs informeerden wij u met een brief (kenmerk 530A) over het plaatsen van damwanden aan de zuidkant van de A9, direct ten oosten van de brug over de Bullewijk. Zie afbeelding 1 op de achterkant van deze brief. Door een obstakel in de grond, hebben wij de laatste 5 damwanden niet aangebracht. We onderzoeken nu eerst wat het obstakel is en verwijderen het als dat nodig is. Van maandag 24 juni tot en met woensdag 26 juni brengen wij de laatste damwanden aan. We werken tussen 7.00 uur en 19.00 uur.

Wat merkt u ervan?

Geluids- en trillingshinder 

Het intrillen van damwanden zorgt voor forse geluids- en trillingshinder in de directe omgeving.

Verkeershinder 

Van maandag 24 juni tot en met woensdag 26 juni, tussen 7.00 uur en 19.00 uur, zijn verkeersstops nodig op de Holendrechterweg om de damwanden veilig in te hijsen. Deze stops duren maximaal 10 minuten en vinden plaats buiten de spits.

Zie afbeelding 1 op de achterkant van deze brief voor de locatie van de werkzaamheden en een overzicht van verkeershinder.

Afbeelding 1: Locatie werkzaamheden en overzicht verkeershinder

Meer informatie

  • Vragen over de werkzaamheden kunt u stellen via vragen@veenix.nl
  • Meer informatie over de werkzaamheden aan de A9BAHO vindt u op het online bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat www.bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl
  • Via onderstaande QR-code kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van het project
  • Voor vragen of opmerkingen over het project kunt u contact opnemen met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002
  • Ook bent u van harte welkom in Belevingscentrum Amstelveen InZicht, geopend op woensdag t/m vrijdag en iedere eerste zaterdag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur. Amstelveen InZicht is gevestigd op Stadsplein 103 te Amstelveen, boven de bibliotheek.