Plaatsen ontvangstput zuidkant flat Van Hallweg

Werkzaamheden uitgesteld in verband met vertraging productie rioolput

Eind maart informeerden wij u over de werkzaamheden in april en mei voor de aanleg van een rioolput op het grasveld aan de zuidkant van de flat van de Meester F.A. van Hallweg. Deze put wordt voor twee jaar onderdeel van het gemeentelijk rioolstelsel. De laatste stap van de werkzaamheden, het inhijsen van de put, heeft nog niet plaatsgevonden wegens vertraging bij de productie van de put in de fabriek.

Start werkzaamheden aanbrengen rioolput op 8 juli

Op maandag 8 juli starten wij weer op met de werkzaamheden aan de rioolput. Zie onderstaand de werkzaamheden in detail:

  • Op maandag 8 juli bouwen we een hijskraan op die nodig is om de put in te hijsen.
  • Van dinsdag 9 juli tot en met donderdag 25 juli hijsen we de put in en verbinden we deze met het bestaande riool. Daarna verwijderen we de stukjes van de damwand die boven de grond uitsteken.
  • Van vrijdag 26 juli tot en met maandag 5 augustus werken we de put netjes af en ruimen we de rest van het terrein weer op.

We werken op doordeweekse dagen tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Zie afbeelding 1 voor de locatie van de rioolput.

Wat merkt u ervan?

Geluids- en trillingshinder
We hijsen de put in met een kraan die we op het werkterrein plaatsen. Bewoners woonachtig in de buurt van de werkzaamheden kunnen geluidshinder ervaren van de bouwmachines die aan het werk zijn. Het grondwerk zal worden uitgevoerd met een kleine kraan.

Afbeelding 1: zie in oranje locatie van de ontvangstput

 

Meer informatie

  • Vragen over de werkzaamheden kunt u stellen via vragen@veenix.nl
  • Meer informatie over de werkzaamheden aan de A9BAHO vindt u op het online bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat www.bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl
  • Via onderstaande QR-code kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van het project
  • Voor vragen of opmerkingen over het project kunt u contact opnemen met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002
  • Ook bent u van harte welkom in Belevingscentrum Amstelveen InZicht, geopend op woensdag t/m vrijdag en iedere eerste zaterdag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur. Amstelveen InZicht is gevestigd op Stadsplein 103 te Amstelveen, boven de bibliotheek.