Weekendwerkzaamheden Schipholbrug

Verkeersomzetting

De komende periode zal het verkeer worden omgezet naar de nieuw gebouwde noordzijde van de Schipholbrug en het viaduct over de Nieuwe Meerlaan. Dit doen we in twee stappen. Op vrijdag 26 juli in de nacht worden drie rijstroken in de richting van Schiphol/Haarlem omgezet naar de noordzijde. Verkeer in de richting van Utrecht wordt in het weekend van 9-11 augustus ook omgezet naar de noordzijde. In de tussengelegen periode voeren wij veel asfaltwerkzaamheden uit ter voorbereiding van de verkeersomzetting.

Uithijsen hulpbrug

Op zaterdag 10 augustus zal het tijdelijke brugdek aan de zuidzijde van de schipholbrug worden uitgehesen en wordt het bestaande zuidelijke brugdek gedemonteerd en verwijderd. Het tijdelijke brugdek zal na uithijsen op een ponton worden geplaatst en vervolgens via het water worden weggevaren richting het zuiden. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden is de Ringvaart gestremd van vrijdag 9 augustus 07.00 uur tot en met zondag 11 augustus 23.00 uur. In onderstaande tabel een overzicht van de werkzaamheden en de verwachte geluidshinder.

Verkeershinder

 

Meer informatie over de afsluitingen kunt u vinden op www.bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl Of door de QR-code hieronder te scannen met uw telefoon.

Meer informatie

  • Vragen over de werkzaamheden kunt u stellen via vragen@veenix.nl
  • Meer informatie over de werkzaamheden aan de A9BAHO vindt u op het online bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat www.bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl
  • Via onderstaande QR-code kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van het project
  • Voor vragen of opmerkingen over het project kunt u contact opnemen met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002
  • Ook bent u van harte welkom in Belevingscentrum Amstelveen InZicht, geopend op woensdag t/m vrijdag en iedere eerste zaterdag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur. Amstelveen InZicht is gevestigd op Stadsplein 103 te Amstelveen, boven de bibliotheek.