9 – 12 augustus: A9 dicht van Badhoevedorp tot Holendrecht

Van vrijdag 9 augustus 22.00 uur tot maandag 12 augustus 5.00 uur is de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht, richting Almere/Utrecht, dicht. Verkeer wordt omgeleid via de A4, A10 en A2 en moet rekening houden met circa 10-30 minuten extra reistijd.

Om de zuidkant van de A9 en de Schipholbrug te kunnen verbreden, wordt het verkeer ter hoogte van de Schipholbrug naar de noordkant verschoven. In het weekend van 9 tot 12 augustus sluit aannemer VeenIX het nieuwe deel van de rijbaan aan op de bestaande, zodat het verkeer vanaf maandag over de nieuwe, tijdelijke noordelijke rijbaan rijdt.

Omleidingen

Verkeer wordt omgeleid via de A4, A10 en A2. Houd hierbij rekening met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

De A9 richting Utrecht/Almere is tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht afgesloten op vrijdag 9 augustus 22.00 uur tot maandag 12 augustus 5.00 uur.

De komende tijd zijn er meerdere nachtelijke afsluitingen nodig. Wil je weten wanneer precies? Lees het nieuwsbericht met alle afsluitingen.

Persoonlijke reisadviesdienst Ask&GO

Tijdens de weekendafsluitingen in augustus, september en oktober is de persoonlijke reisadviesdienst Ask&GO actief. Zo ga je goed voorbereid op weg. Lees het artikel voor meer informatie over Ask&GO.