Wat en waarom belevingscentrum Amstelveen InZicht

Update 18 januari 2022

Belevingscentrum Amstelveen InZicht opent vanaf woensdag 19 januari weer haar deuren. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus was de locatie tijdelijk gesloten.

Aangepaste openingstijden

De openingstijden van Amstelveen InZicht blijven tijdelijk gewijzigd. Het centrum is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Tot wanneer deze aangepaste openingstijden gelden is nog niet bekend.

Heel veel te doen

Benieuwd welke werkzaamheden er in uw buurt plaats gaan vinden? Of wilt u weten hoe de A9 er uit komt te zien als de werkzaamheden klaar zijn? Heeft u een technische vraag of baalt u van het geluid van de werkzaamheden en wilt u er het fijne van weten? Kom naar belevingscentrum Amstelveen InZicht en blijf op de hoogte van de werkzaamheden aan de A9 en het Stadshart.

Gemeente Amstelveen en Rijkswaterstaat heten u van harte welkom!

In Amstelveen InZicht is informatie te vinden over de toekomstige situatie van de A9 en het Stadshart, maar ook over de (huidige) werkzaamheden en planning. Door middel van filmpjes, (lucht)foto’s, interactieve kaarten en plattegronden houden wij bezoekers up to date. Ook kunt u proefrijden over de A9 in een echte Smart. In het centrum zullen daarnaast regelmatig presentaties en informatiebijeenkomsten plaatsvinden, en het zal fungeren als startpunt voor de fietsrondleidingen die tweewekelijks op woensdagen worden georganiseerd. Medewerkers van de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat en aannemer VeenIX zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Magazine

Amstelveen InZicht heeft een eigen magazine.

Amstelveen InZicht vindt u aan Stadplein 103, in het hart van Amstelveen, in het gebouw waar ook de bibliotheek is gevestigd. Kijk voor meer informatie, actueel nieuws en een agenda met geplande activiteiten en spreekuren op www.amstelveeninzicht.nl.