Inschrijven fietsrondleidingen A9 Ouder-Amstel

In opdracht van Rijkswaterstaat werkt aannemer VeenIX aan de verbreding van de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht (A9BAHO). Nieuwsgierig naar de werkzaamheden die naast Ouder-Amstel plaatsvinden? Ga dan op fietsexcursie langs diverse werkzaamheden bij Ouder-Amstel!

De fietsrondleiding wordt verzorgd door Peter Hollaar, een oud-medewerker van Rijkswaterstaat die alles over het project weet. De rondleiding duurt ongeveer 2,5 uur en vindt plaats in Ouderkerk aan de Amstel.

Programma

We verzamelen bij het gemeentehuis van Ouder-Amstel (Vondelstraat 1, Ouderkerk aan de Amstel) vanaf 13.45 uur (vertrek om 14.00 uur). De fietstocht gaat vanaf het gemeentehuis naar de Polderweg, waar er tekst en uitleg volgt bij deze onderdoorgang. Daarna fietsen we naar de bouwkeet aan de zuidzijde van de A9, waar er om 14.30 uur koffie en thee met iets lekkers erbij klaarstaat voor de deelnemers. Peter geeft hier een korte presentatie over het project. Ook kunt u uw vragen aan Peter stellen. Omstreeks 15.30 uur gaat de fietstour weer verder. Via een korte stop met uitleg bij het viaduct over de Rondehoep West gaat de tocht weer richting het gemeentehuis.

Inschrijven

U kunt zich hieronder aanmelden voor de fietsrondleiding. Na het versturen van uw inschrijving ontvangt u via e-mail een bevestiging van uw aanmelding. Voorafgaand aan de fietsexcursie ontvangt u nog een mail met praktische informatie.

Beschikbare rondleidingen

  • Op dit moment zijn er geen rondleidingen. We houden u op de hoogte als er weer nieuwe rondleidingen zijn.

Liever met de bus in plaats van de fiets? Meld u dan aan voor de busrondleiding langs de hoogtepunten van het programma SAA.

Er is momenteel geen rondleiding beschikbaar. Komt u later nog eens terug.