Funderingswerkzaamheden viaduct Amstelzijweg

 Uitbreiding viaduct over de Amstelzijweg 

Inmiddels is de oude brugrand van het viaduct aan de zuidkant gesloopt. Om het viaduct aan de zuidkant uit te breiden, moeten we paalfundering aanbrengen. Deze werkzaamheden voeren wij in twee delen uit, van maandag 25 september tot en met vrijdag 6 oktober en van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 10 november. We werken van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 19.00 uur. 

Wat merkt u ervan? 

Geluids- en trillingshinder 

Het aanbrengen van de paalfundering zorgt voor enige geluids- en trillingshinder. U kunt daarom hinder ondervinden van deze werkzaamheden. 

Verkeershinder 

Van maandag 25 september tot en met vrijdag 6 oktober is er geen sprake van verkeershinder. De onderdoorgang Amstelzijweg is gewoon geopend voor fietsers en voetgangers. 

Van maandag 30 oktober 7.00 uur tot en met uiterlijk vrijdag 10 november 19.00 uur is er wel sprake van verkeershinder. De onderdoorgang Amstelzijweg is dan afgesloten voor al het verkeer. Tijdens de afsluiting is er bewegwijzering aanwezig. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Holendrechterzijweg. 

Meer informatie

  • Vragen over de werkzaamheden kunt u stellen via vragen@veenix.nl
  • Meer informatie over de werkzaamheden aan de A9BAHO vindt u op het online bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat www.bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl
  • Via onderstaande QR-code kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van het project
  • Voor vragen of opmerkingen over het project kunt u contact opnemen met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002
  • Ook bent u van harte welkom in Belevingscentrum Amstelveen InZicht, geopend op woensdag t/m vrijdag en iedere eerste zaterdag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur. Amstelveen InZicht is gevestigd op Stadsplein 103 te Amstelveen, boven de bibliotheek.