28 juni t/m 8 juli: A9 8 doordeweekse nachten afgesloten

Op maandag 17 mei is VeenIX gestart met het aanleggen van de landhoofden voor de tijdelijke bruggen bij het Kazernepad en de Amsterdamseweg. In het weekend van 18-21 juni zijn de middensteunpunten geplaatst. De volgende stap is het inhijsen van de dekken van de bruggen. Deze werkzaamheden staan gepland vanaf maandag 28 juni tijdens 8 doordeweekse nachten van 22.00 uur tot 5.00 uur. 

Omdat we vanaf de A9 werken, moeten de A9 dicht tijdens het inhijsen van de brugdelen. Het afsluiten van de A9 mag alleen in de avonden, nachten en weekenden zodat verkeersdrukte op doordeweekse dagen voorkomen wordt. Tijdens het inplannen van werkzaamheden, maakt VeenIX altijd een afweging tussen veiligheid, omgevings- en verkeershinder.

>Bekijk ook de factsheet met werkzaamheden, afsluitingen en omleidingen deze zomer voor de A9 Badhoevedorp – Holendrecht

Afsluiting Holendrecht richting Badhoevedorp

Van maandag 28 juni t/m donderdag 1 juli is de A9, vanaf knooppunt Holendrecht tot knooppunt Badhoevedorp iedere avond nacht dicht van 22.00 uur tot 5.00 uur.

Verkeer komende vanuit de richting Almere/Utrecht richting Badhoevedorp, wordt omgeleid via de A2, A10 en de A4. Lokaal verkeer wordt omgeleid via de N522, s108 en s109

Omleiding nachtafsluitingen richting Badhoevedorp, hierboven beschreven

 

Afsluiting Badhoevedorp richting Holendrecht

Vanaf maandag 5 juli t/m donderdag 8 juli is de A9 vanaf knooppunt Badhoevedorp richting knooppunt Holendrecht iedere avond en nacht dicht van 22.00 uur tot 05.00 uur.

Verkeer komende vanuit de richting Haarlem/Schiphol, richting knooppunt Holendrecht, wordt omgeleid via de A4, A10 en de A2.