5 maanden belevingscentrum Amstelveen InZicht

Op zondag 18 juni 2017 opende belevingscentrum Amstelveen InZicht zijn deuren voor het publiek. Geïnteresseerden kunnen hier terecht voor informatie over het werk aan de verbreding van de A9, de Amstelveenlijn en het Stadshart. Op de donderdagmiddagen zijn projectmedewerkers van Rijkswaterstaat aanwezig om met u in gesprek te gaan.

Florine Langen, officemanager Amstelveen InZicht: ‘Het belevingscentrum krijgt steeds meer bekendheid. Vanuit Amstelveen InZicht organiseren we ook regelmatig excursies en andere activiteiten. Zo hebben we deze zomer al een aantal fietstochten langs de A9 gehad, waarbij de projectleider A9 vertelt over de geplande veranderingen. Ook zijn we op excursie geweest naar een model van de nieuwe tram die in Amstelveen komt te rijden. Er vinden afwisselende exposities plaats zoals over de toekomstige fietsbrug. Op deze manier gaan de projecten echt leven.’

Openingstijden

Komt u ook eens langs voor een kijkje en een gesprek? De reguliere openingstijden zijn woensdag en vrijdag van 12.00 – 17.00 uur, donderdag van 12.00 – 19.00 uur en iedere eerste en derde zaterdag van de maand van 12.00 – 17.00 uur.

Samenwerking

Verantwoordelijk voor het belevingscentrum – en voor de drie grote projecten – zijn gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam / Metro en Tram van de gemeente Amsterdam. Vanuit Amstelveen InZicht informeren zij omwonenden en geïnteresseerden over de projecten, organiseren zij excursies, presentaties en informatiebijeenkomsten. Ook houden omgevingsmanagers en communicatieadviseurs van de organisaties wekelijks spreekuur in het centrum.

 

Meer informatie, activiteiten en nieuws over de drie grote projecten: www.amstelveeninzicht.nl