A1 richting Amersfoort/Almere afgesloten van 16 tot 19 mei

We leggen een extra rijstrook aan op de A1 tussen knooppunt Watergraafsmeer en knooppunt Diemen. Daarom is de weg in het weekend van vrijdag 16 mei tot maandag 19 mei afgesloten in de richting Amersfoort en Almere. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingroutes, 30 minuten extra reistijd en extra drukte op de wegen.

A1 afgesloten

De A1 is dicht tussen knooppunt Watergraafsmeer en knooppunt Diemen in de richting van Amersfoort en Almere van vrijdag 16 mei 23.00 uur tot maandag 19 mei 05.00 uur. Ook de op- en afritten zijn afgesloten voor verkeer. De A1 richting Amsterdam is wel open.

Afrit 1 Diemen-Noord afgesloten

Vanaf donderdag 15 mei 23.00 uur tot maandag 19 mei 05.00 uur is afrit 1 (Diemen-Noord) afgesloten. We leiden het verkeer richting Diemen om via afrit 2 (Diemen).

Voetbalwedstrijd ArenA

Op zaterdagavond 17 mei speelt het Nederlands elftal een oefenwedstrijd tegen Ecuador. Ga je naar deze wedstrijd in de Amsterdam ArenA? Houd dan rekening met 30 minuten extra reistijd.

Omleidingroutes

Tijdens de werkzaamheden gelden de volgende omleidingen:

  • Verkeer op de A10 richting Amersfoort/Almere wordt vanaf knooppunt Amstel omgeleid via de A2 en de A9.
  • Lokaal verkeer richting Amersfoort/Almere wordt omgeleid via de A1 richting Amsterdam.

Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 30 minuten door de omleidingroutes en extra drukte op de wegen.

Reisalternatieven en vanAnaarBeter-buskaartjes

We adviseren weggebruikers om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Daarvoor stellen we tijdens het weekend voordelige vanAnaarBeter-kaartjes beschikbaar voor de bus (€2,00, dagretour). Deze kaartjes gelden in de Connexxion-bussen op de trajecten Amsterdam – Almere (buslijnen 322, 327 en 328) en Amsterdam – Hilversum (buslijn 320). Reizigers kunnen de vanAnaarBeter-kaartjes aanschaffen bij de buschauffeur.