Aangepaste zomeropeningstijden Amstelveen InZicht

Amstelveen InZicht is deze zomer gewoon open, maar de openingstijden zijn wel anders dan u gewend bent. U kunt bij InZicht terecht voor informatie over het werk aan de verbreding van de A9, de Amstelveenlijn en het Stadshart. Op donderdagmiddag is er een projectmedewerker van Rijkswaterstaat aanwezig om met u in gesprek te gaan.

Komt u ook eens langs voor een kijkje en een gesprek? De reguliere openingstijden zijn woensdag en vrijdag van 12.00 – 17.00 uur, donderdag van 12.00 – 19.00 uur en iedere eerste en derde zaterdag van de maand van 12.00 – 17.00 uur.

 

In de zomerperiode is Amstelveen InZicht op donderdag vanaf 17.00 uur gesloten.

Samenwerking

Verantwoordelijk voor het belevingscentrum – en voor de drie grote projecten – zijn gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam / Metro en Tram van de gemeente Amsterdam. Vanuit Amstelveen InZicht informeren zij omwonenden en geinteresseerden over de projecten, organiseren zij excursies, presentaties en informatiebijeenkomsten. Ook houden omgevingsmanagers encommunicatieadviseurs van de organisaties wekelijks spreekuur in het centrum.

 

Meer informatie, activiteiten en nieuws over de drie grote projecten: www.amstelveeninzicht.nl