Bekijk werkzaamheden A9 komend weekend vanaf het uitkijkpunt

Aankomend weekend wordt er volop gewerkt op de A9 tussen knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Een spannend weekend, want op maandag wordt de bypass in gebruik genomen. En dat levert mooie beelden op! Kom zaterdag 18 februari en zondag 19 februari, tussen 11.00 uur en 15.00 uur naar het uitkijkpunt bij het Kazernepad om de werkzaamheden aan de bypass (tijdelijke rijstroken zuidzijde A9) live te volgen. 

Er zijn ook medewerkers van Rijkswaterstaat en VeenIX bij het uitkijkpunt om toelichting te geven. Lammert Postma, omgevingsmanager van de A9BAHO: ‘Vanaf het uitkijkpunt heb je prachtig zicht op de werkzaamheden. Het verplaatsen en aansluiten van afrit 5, komende vanuit Badhoevedorp, is goed zichtbaar, je staat er echt met je neus bovenop. We hebben lang toegewerkt naar dit weekend, veel voorbereidingen getroffen, bewoners en organisaties gesproken. Het hele A9BAHO team van RWS en VeenIX zet alle zeilen bij. Als het dan zover is, ga ik graag kijken. Dat zijn echt de krenten uit de pap. Ik hoop dat er ook bewoners of andere geïnteresseerden komen kijken, er is zoveel te vertellen!’

Aanmelden niet nodig

Het uitkijkpunt staat aan de zuidkant van de A9, ter hoogte van het Kazernepad en is op zaterdag 18 en zondag 19 februari geopend van 11.00 uur tot 15.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.