Rondleidingen SAA

Rijkswaterstaat organiseert verschillende rondleidingen. Zo kunt u op de fiets langs de werkzaamheden aan de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Of u neemt deel aan een bustour langs alle highlights van de weguitbreiding tussen Schiphol, Amsterdam en Almere.

Fietsrondleidingen Amstelveen en Ouder-Amstel

Er is veel te zien én te vertellen over de bouwwerkzaamheden, zowel in Amstelveen als in Ouder-Amstel. Zoals over de technische uitdagingen van de bouw van de verdiepte ligging, de aanleg van de tijdelijke extra rijstroken (bypass) bij Amstelveen en natuurlijk hoe we een snelweg verbreden en deels verdiepen terwijl de weg open blijft. Over deze en andere onderwerpen vertellen wij u graag meer tijdens onze fietsrondleidingen langs de A9.

> Naar de inschrijfpagina voor de fietsrondleiding in Ouder-Amstel

> Naar de inschrijfpagina voor de fietsrondleiding in Amstelveen 

 

Busrondleiding highlights SAA

Stap in de bus en bekijk de hoogtepunten van het programma SAA. U stopt onder andere bij de Gaasperdammertunnel, met 3 kilometer de langste landtunnel van Nederland, bij het grootste aquaduct van Europa in de A1 en de in zijn geheel verplaatste spoorbrug.

> Naar de inschrijfpagina voor de busrondleiding