Funderingswerkzaamheden Burgemeester Boersweg

Begin september zijn we gestart met funderingswerkzaamheden om de zuidzijde van het viaduct over de Burgemeester Boersweg te verbreden. Van maandag 25 september tot en met vrijdag 13 oktober gaan we hiermee verder. We brengen damwanden en palen in de grond aan. We werken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Zie afbeelding 1 op de achterkant van deze brief voor de locatie van deze werkzaamheden. 

Wat merkt u ervan?

Geluids- en trillingshinder 

Het intrillen van damwanden voor de uitbreiding van het viaduct zorgt voor forse geluids- en trillingshinder in de directe omgeving. Het aanbrengen van de paalfundering zorgt voor enige geluids- en trillingshinder omdat we de palen boren in plaats van heien. 

Verkeershinder 

Van maandag 2 oktober tot en met woensdag 4 oktober en van maandag 9 oktober tot en met woensdag 11 oktober zijn er verkeersstops op het fietspad van de Burgemeester Boersweg. Dit is nodig om de damwanden veilig in te hijsen. De verkeersstops vinden plaats tussen 9.00 uur en 16.00 uur, duren maximaal 10 minuten en worden begeleid door verkeersregelaars.

Meer informatie

  • Vragen over de werkzaamheden kunt u stellen via vragen@veenix.nl
  • Meer informatie over de werkzaamheden aan de A9BAHO vindt u op deze website van Rijkswaterstaat
  • Via deze pagina kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van het project
  • Voor vragen of opmerkingen over het project kunt u contact opnemen met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002
  • Ook bent u van harte welkom in Belevingscentrum Amstelveen InZicht, geopend op woensdag t/m vrijdag en iedere eerste zaterdag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur. Amstelveen InZicht is gevestigd op Stadsplein 103 te Amstelveen, boven de bibliotheek.