Fijne feestdagen!

Henry het eland

Het afgelopen jaar hebben de werkzaamheden aan de A9 zowel in Amstelveen als in Ouderkerk aan de Amstel vooral in het teken gestaan van damwanden plaatsen. In Amstelveen voor de noordelijke bak van de verdiepte ligging en in Ouderkerk aan de Amstel voor het verbreden van de viaducten en bruggen.

Het plaatsen van damwanden brengt veel geluids- en trillingsoverlast met zich mee en kan impact hebben op de bewoners in de omgeving. Ook zijn de A9 en onderliggende wegen een aantal keer afgesloten geweest wat soms extra reistijd met zich mee bracht. Via deze weg willen wij de bewoners in de omgeving van de A9 dan ook bedanken voor het begrip en geduld het afgelopen jaar.

Henry de eland

Henry het elandOm iets terug te doen voor de bewoners in de omgeving van de A9, hebben Rijkswaterstaat en VeenIX gevraagd of Henry de eland een aantal weken in Amstelveen wil komen overwinteren om wat gezelligheid te brengen tijdens deze donkere dagen. Hij heeft een mooie, opvallende plek uitgekozen, op de hoek van de Keizer Karelweg en de Rijnderslaan in Amstelveen. Zo opvallend dat een selfie met Henry zo gemaakt is!

Maak een selfie met Henry en win Lego!

Maak een selfie met Henry en stuur deze, samen met je naam en telefoonnummer naar A9badhoevedorp-holendrecht@rws.nl. De leukste selfie wint een hijskraan van Lego! Je kunt je selfie naar ons mailen tot en met zondag 7 januari. Op dinsdag 9 januari maken we de winnaar bekend.

Werkzaamheden tijdens de kerstvakantie

Van maandag 25 december 2023 tot en met maandag 1 januari 2024 vinden er geen werkzaamheden plaats aan de A9BAHO. Op dinsdag 2 januari starten we weer met werken. Omdat die week nog veel medewerkers vakantie hebben, is het relatief rustig en verwachten we weinig hinder te veroorzaken voor de omgeving. Vanaf maandag 8 januari 2024 wordt er weer volop gewerkt.

Wij wensen u fijne feestdagen!