Informatiemarkt voorbereidende werkzaamheden verbreding A6 Almere

Rijkswaterstaat organiseert op maandagavond 12 december 2016 een informatiemarkt over de verbreding van de A6 tussen Almere Havendreef en Almere Buiten-Oost. Tijdens deze avond informeren we u over de plannen voor de huidige en toekomstige werkzaamheden. U bent van harte welkom om tussen 19.00 en 21.00 uur binnen te lopen.

Tijdens de informatiemarkt krijgt u informatie over de planning, de hinder en het resultaat van de werkzaamheden van de A6 tussen Almere Havendreef en Almere Buiten-Oost.

Stel uw vragen

Verschillende deskundigen van Rijkswaterstaat, de gemeente Almere en Parkway6 (aannemer A6 Almere) staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u terecht met vragen over de voorbereidende werkzaamheden, zoals het inrichten van de werkterreinen en de routes van het bouwverkeer. Ook is de provincie Flevoland aanwezig met informatiemateriaal over de aanpassingen bij de Hogering vanaf de Herman Gorterweg richting de Tussenring en de verbreding van de Waterlandseweg (N706).

Datum en locatie

De informatiemarkt is op maandag 12 december van 19.00 tot 21.00 uur in het Van der Valk hotel aan de Veluwezoom 45 in Almere. U vindt de markt in de Atlantazaal op de 2e verdieping. Er is een lift aanwezig. Er is geen plenaire bijeenkomst, u kunt dus binnenlopen wanneer u wilt.