Inhijsen liggers

Uitbreiding viaduct over de Polderweg

Het viaduct over de Polderweg wordt momenteel aan de zuidzijde verbreed. Van maandag 11 december tot en met vrijdag 15 december hijsen wij liggers op de onlangs geplaatste, nieuwe steunpunten. Liggers zijn balken waar straks het brugdek op komt te liggen. Zie afbeelding 1 voor de locatie van deze werkzaamheden.

Om deze werkzaamheden veilig uit te voeren voor zowel de medewerkers als weggebruikers, moet de Polderweg deze gehele periode afgesloten worden voor al het verkeer. We werken tussen 7.00 uur en 19.00 uur.

Wat merkt u ervan?

Geluids- en trillingshinder

Het inhijsen van de liggers veroorzaakt geluidshinder in de directe omgeving door het aanwezige bouwverkeer en geluid van materiaal op materiaal. De hinder zal beperkt zijn.

Verkeershinder

  • Van maandag 11 december 7.00 uur tot en met vrijdag 15 december 19.00 uur is zowel de onderdoorgang Polderweg als de doorgaande Polderweg, ter hoogte van de onderdoorgang van de A9, afgesloten voor al het verkeer.
  • De Rondehoep West wordt gedurende deze dagen tijdelijk opengesteld voor autoverkeer. Hierdoor is er extra verkeer op de Rondehoep West en de Achterdijk.

Meer informatie

  • Vragen over de werkzaamheden kunt u stellen via vragen@veenix.nl
  • Meer informatie over de werkzaamheden aan de A9BAHO vindt u op het online bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat www.bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl
  • Via onderstaande QR-code kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van het project
  • Voor vragen of opmerkingen over het project kunt u contact opnemen met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002
  • Ook bent u van harte welkom in Belevingscentrum Amstelveen InZicht, geopend op woensdag t/m vrijdag en iedere eerste zaterdag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur. Amstelveen InZicht is gevestigd op Stadsplein 103 te Amstelveen, boven de bibliotheek.