Kom naar Dag van de Bouw op nieuwe A1

Op zaterdag 4 juni is het Dag van de Bouw. Aannemerscombinatie SAAone doet mee en nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen op de nieuwe A1. Op het evenemententerrein zijn activiteiten voor jong en oud. Een van de activiteiten is met een leenfiets over de nieuwe A1 fietsen tussen het aquaduct Muiden en de nieuwe brug over het Amsterdam Rijnkanaal.

Activiteiten

Op het evenemententerrein is informatie te krijgen over project A1/A6 en de bouwwerken. Verder zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Zo is het mogelijk om met een leenfiets over de nieuwe A1 te fietsen richting het aquaduct Muiden (u kunt vanaf daar het aquaduct inkijken) en de nieuwe brug over het Amsterdam Rijnkanaal. Een kans die u maar eens in uw leven krijgt! Het uitzicht vanaf het hoge punt op de nieuwe A1 is prachtig: een groot deel van de nieuwe snelweg is te zien met in de verte de pas verreden spoorbrug.

Waar en wanneer?

Zaterdag 4 juni 2016, van 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: nieuwe A1 bij Muiden
Auto: neem op de A1 afslag 3 Muiden West en volg de routeborden ‘SAAone Dag van de Bouw’; parkeren kan op het bouwterrein
OV en fiets: neem de gratis pendelbus vanaf P&R Muiden (Maxisweg)

 

Let op: het is niet mogelijk om lopend of per fiets naar het evenemententerrein te komen, aangezien de bouwweg naar het terrein voor fietsers en voetgangers niet veilig is. Wel kunt u uw eigen fiets of kinderfietsjes per auto meenemen en vervolgens op de nieuwe A1 fietsen, daar ligt namelijk al asfalt.

 

Meer informatie: www.dagvandebouw.nl

Naar werk: Aquaduct Muiden