Laat je voetstappen achter op de nieuwe A6 bij Almere

Op zaterdag 30 maart nodigen aannemer Parkway6 en Rijkswaterstaat  de inwoners van Almere uit om al wandelend een kijkje te komen nemen op nieuwe parallelbaan ter hoogte van het Weerwater. Een eenmalige kans want een week later wordt dit deel van de snelweg in gebruik genomen door het verkeer.   

Vanaf 11.00 uur tot 16.30 uur kunt u onder begeleiding van medewerkers van Rijkswaterstaat en aannemer Parkway6, te voet naar de snelweg. Op de parallelbaan kunt u een stuk wandelen en meer informatie krijgen over de werkzaamheden. Voor kinderen tot 13 jaar zijn er allerlei leuke activiteiten. En natuurlijk mag een aandenken aan deze bijzondere locatie niet ontbreken.

Hoofd- en parallelrijbaan

Vanaf 8 april worden de nieuwe hoofd- en parallelrijbaan van de A6 richting Amsterdam, tussen de Hoge Vaart en Almere Havendreef, in gebruik genomen. Hierdoor neemt de filedruk in de ochtendspits richting Amsterdam verder af.

Voor wie?

Inwoners van Almere. De locatie is helaas niet toegankelijk voor minder-validen.

Vooraf aanmelden

De parallelbaan is niet vrij toegankelijk. Uit veiligheidsoverwegingen is deelname aan het evenement alleen mogelijk als u zich van te voren aanmeldt. Dit kan hier. Het aantal plaatsen is beperkt. Schrijft u zich daarom snel in.

Waar?

Informatie over de exacte locatie en route sturen wij u na aanmelding per e-mail toe.

Vragen?

Heeft u vragen? Mail ze naar a6almere@rws.nl.