Nachtwerkzaamheden bij Knooppunt Holendrecht

Tussen maandag 3 en dinsdag 18 juli werken we tien nachten bij knooppunt Holendrecht. We verwijderen onder andere oude funderingen van verkeersportalen en we plaatsen nieuwe portalen.

Verwijderen funderingen

Voor de uitbreiding van knooppunt Holendrecht hebben we afgelopen tijd over de A2 een aantal nieuwe verkeersportalen geplaatst en oude verkeersportalen verwijderd. Tussen maandag 3 en dinsdag 18 juli trekken we de funderingen van de oude portalen uit de grond. Met een dieplader voeren we ze af van de bouwplaats. Omdat we voor deze werkzaamheden rijstroken moeten afsluiten op de A2, voeren we ze in de nacht uit tussen 22.00 uur en 5.00 uur. Op de afbeelding ziet u waar we funderingen verwijderen en wanneer.

 

Plaatsen en verwijderen portalen

Op donderdag 13 juli verwijderen we een tijdelijke portalen inclusief de fundering hiervan. Op vrijdag 14 juli plaatsen we nieuwe portalen in knooppunt Holendrecht. Al deze werkzaamheden voeren we ook uit in de avond en nacht tussen 22:00 en 5:00 uur.

Hinder

De nachtwerkzaamheden kunnen zorgen voor geluidsoverlast in de omgeving. Mogelijk heeft u ook last van de verlichting van de bouwplaats.

Van A naar Beter

Naast deze werkzaamheden werken we vaker in de avond en nacht, tussen 22.00 en 5.00 uur, bij knooppunt Holendrecht. Het gaat om kleine werkzaamheden die voor de omgeving geen hinder opleveren. Voor deze werkzaamheden is het soms noodzakelijk om rijbanen af te sluiten waardoor het verkeer moet omrijden. Dit soort afsluitingen wordt aangekondigd met gele borden langs de weg en zijn altijd terug te vinden op de website www.vananaarbeter.nl. Dus: als u tussen 22:00 en 5:00 uur via knooppunt Holendrecht wilt rijden, check dan eerst even van A naar Beter of gebruik actuele reisinformatie via Timesupp, Flitsmeister, GoAbout of de Verkeersinformatiedienst.

Meer informatie

Bouwbericht – Nachtwerkzaamheden bij Holendrecht