Onderhoudswerkzaamheden uitdiepen sloot Polderweg

Binnenkort starten wij met onderhoudswerkzaamheden aan de sloot parallel aan de Polderweg. Zie afbeelding 1 op de achterkant van deze brief voor meer informatie. Voor deze werkzaamheden wordt de Polderweg gedeeltelijk afgesloten van maandag 2 oktober 7.00 uur tot dinsdag 3 oktober 17.00 uur. Om de werkzaamheden uit te voeren installeren wij dezelfde periode een graafmachine op de dan afgesloten Polderweg. We werken beide dagen van 7.00 uur tot 17.00 uur. 

Wat merkt u ervan? 

Verkeershinder 

Om de werkzaamheden uit te voeren en de graafmachine veilig te installeren wordt een gedeelte van de Polderweg afgesloten van maandag 2 oktober 7.00 uur tot dinsdag 3 oktober 17.00 uur. Zie afbeelding 1 op de achterkant van deze brief voor meer details. Het bestemmingsverkeer van de Polderweg wordt begeleid door verkeersregelaars. 

De onderdoorgangen van de Polderweg, Rondehoep (west en oost) blijven allemaal open voor verkeer tijdens de werkzaamheden. 

Geluids-, trillings en geurhinder 

Deze werkzaamheden veroorzaken geen geluids- en/of trillingshinder. Ook komt er naar verwachting weinig geur vrij tijdens het uitdiepen van de sloot. We proberen de grond die we uitdiepen namelijk zo min mogelijk te roeren. Op deze manier blijft het uitgediepte veen in een vaste vorm, wat zorgt voor aanzienlijk minder geur. 

Meer informatie

  • Vragen over de werkzaamheden kunt u stellen via vragen@veenix.nl
  • Meer informatie over de werkzaamheden aan de A9BAHO vindt u op deze website van Rijkswaterstaat
  • Via deze pagina kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van het project
  • Voor vragen of opmerkingen over het project kunt u contact opnemen met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002
  • Ook bent u van harte welkom in Belevingscentrum Amstelveen InZicht, geopend op woensdag t/m vrijdag en iedere eerste zaterdag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur. Amstelveen InZicht is gevestigd op Stadsplein 103 te Amstelveen, boven de bibliotheek.