Projectteam A9 Gaasperdammerweg zwaait af!

Het project A9 Gaasperdammerweg is klaar. Daarmee is een eind gekomen aan een lange periode van bouwen. Deze zomer ging het project al over van de uitvoeringsfase naar de onderhoudsfase. Dat betekent ook veranderingen in de organisaties van Rijkswaterstaat en IXAS.

Bij Rijkswaterstaat zijn taken overgedragen van het uitvoeringsteam naar het onderhoudsteam. Informatie over afsluitingen en hinder krijgt u voortaan via borden langs en boven de weg en online kanalen. IXAS blijft tot en met 2038 verantwoordelijk voor onderhoud van de rijksweg en de tunnel.

Rijkswaterstaat levert dit najaar het park op het tunneldak op aan de gemeente Amsterdam. Aankomende winter zaait de gemeente nog 1650 kilo zaadmengsels, komen er 1850 verschillende bomen en meer dan 28.000 heesters. In december begint het plantseizoen.

Waar stel ik mijn vragen?

  • Voor vragen over de A9 en de Gaasperdammertunnel kunt u bellen naar Rijkswaterstaat op 0800-8002 of mailen naar 08008002@rws.nl
  • Vragen over het park en het lokale wegennet kunt u stellen aan de gemeente Amsterdam door te mailen naar tunnelpark@amsterdam.nl