Webinar over werkzaamheden aan A9 bij Ouderkerk aan de Amstel

Op dinsdag 1 oktober organiseren we om 20.00 uur een webinar over de werkzaamheden aan de A9 bij Ouderkerk aan de Amstel. Online praten we je bij over de aankomende werkzaamheden.

Afgelopen periode hebben we de nieuwe zuidelijke rijbaan tussen afrit 4 Ouderkerk aan de Amstel en knooppunt Holendrecht aangelegd. Komende weken maken we deze klaar voor gebruik zodat het verkeer vanaf maandag 28 oktober naar het zuiden verschoven kan worden. Hierdoor ontstaat aan de noordkant ruimte om de oude viaducten en bruggen te slopen en nieuwe op te bouwen. Deze werkzaamheden hebben impact op de omgeving. Graag praten wij je tijdens dit webinar bij over deze werkzaamheden en wat de omgeving ervan gaat merken.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de volgende link: https://channel.royalcast.com/landingpage/a9baho/20241001_1/

Vragen stellen

Tijdens het webinar kun je live vragen stellen door op de button: ‘Stel een vraag’ te klikken. Medewerkers van Rijkswaterstaat, de gemeente Ouder-Amstel en de aannemer VeenIX zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden. Als je vraag niet tijdens het webinar wordt beantwoord, dan ontvang je het antwoord via de mail.

Terugkijken wanneer het u uitkomt!

Lukt het je niet om op 1 oktober live te kijken naar het webinar? Geen probleem! Je kunt het webinar terugkijken op een moment dat het beter uitkomt. Als je je aanmeldt, krijg je een link.