Werkzaamheden Ouverture

Verleggen pijpleiding riolering Ouverture

Op maandag 9 en dinsdag 10 september verwijderen wij een stuk van de grote tijdelijke pijpleiding die over de grond loopt langs de Ouverture. De tijdelijke pijpleiding is onderdeel van de riolering in de omgeving van de Beneluxbaan. Deze hebben wij vorig jaar verlegd.

Verleggen voetpad Ouverture

Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 september verleggen wij het voetpad van de Ouverture. We leggen het voetpad tussen de rijbaan van de Ouverture en het fietspad van de Beneluxbaan. We verplaatsen barriers (betonnen blokken langs de weg), plaatsen stoeptegels en brengen belijning aan. Ook plaatsen we verkeerslichten aan de noord- en zuidzijde van het viaduct zodat voetgangers straks veilig over kunnen steken. Zie afbeelding 1 voor de nieuwe verkeerssituatie.

We werken op doordeweekse dagen tussen 7.00 uur en 19.00 uur.

Wat merkt u ervan?

Geluids- en trillingshinder

Er wordt enige geluidshinder verwacht als gevolg van de werkzaamheden aan het voetpad en de tijdelijke pijpleiding. Deze hinder is vergelijkbaar met de hinder van de reguliere werkzaamheden op het bouwterrein.

Verkeershinder

Ouverture Van maandag 9 september 7.00 uur tot en met vrijdag 20 september 19.00 uur is de Ouverture in beide richtingen afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Laan van Langerhuize, Burgemeester Boersweg en Oranjebaan.

Kaart ouverture

Meer informatie

  • Vragen over de werkzaamheden kunt u stellen via vragen@veenix.nl
  • Meer informatie over de werkzaamheden aan de A9BAHO vindt u op het online bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat www.bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl
  • Via onderstaande QR-code kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van het project
  • Voor vragen of opmerkingen over het project kunt u contact opnemen met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002
  • Ook bent u van harte welkom in Belevingscentrum Amstelveen InZicht, geopend op woensdag t/m vrijdag en iedere eerste zaterdag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur. Amstelveen InZicht is gevestigd op Stadsplein 103 te Amstelveen, boven de bibliotheek.