Werkzaamheden Schipholbrug en start werkzaamheden Nieuwe Meerlaan

Weekendwerkzaamheden

Van vrijdag 24 november 20.00 uur tot en met maandag 27 november 5.00 uur voeren wij diverse werkzaamheden uit aan de A9 ter hoogte van de Schipholbrug. We werken in deze periode dag en nacht. Dit levert verkeers- en geluidshinder op. In onderstaande tabel vindt u hier meer informatie over.

Datum

Werkzaamheden

Locatie

Hinder

Gehele weekend dag en nacht

Verleggen oprit 6 richting Holendrecht

Oprit 6 Badhoevedorp

Matige geluidshinder

Gehele weekend dag en nacht

Asfalteer werkzaamheden

Schipholbrug

Matige geluidshinder

Vrijdag 24 november avond en nacht zaterdag 25 november dag

Verwijderen epoxylaag slijtlaag (antislip) van stalen dek

Schipholbrug

Forse geluidshinder

Zaterdag 25 november overdag

Demonteren en verwijderen noordelijke brugklep

Schipholbrug

Matige geluidshinder

Maandag 27 november tot en met einde van het jaar overdag

Sloopwerkzaamheden noordelijke kelder

Schipholbrug

Matige geluidshinder

Verkeershinder A9 en op- en afritten
In het weekend van 24 tot 27 november is de A9 in beide richtingen afgesloten tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. De N232 en oprit 6 Aalsmeer richting Haarlem en Schiphol zijn gedurende dit weekend wel open. Meer informatie kunt u vinden op het online bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat.

 

Werkzaamheden viaduct Nieuwe Meerlaan/Spaanse vaart

Vanaf maandag 27 november starten we met sloopwerkzaamheden aan het viaduct over de Nieuwe Meerlaan/Spaanse Vaart. Van maandag 27 november 7.00 tot en met vrijdag 8 december 18.00 uur is de Nieuwe Meerlaan daarom afgesloten. Fietsverkeer wordt omgeleid via de Schipholdijk (zie figuur 1), daarnaast is deze route toegankelijk voor bestemmingsverkeer van het Amsterdamse Bos en voor bewoners van de Schipholdijk op vertoon van een ontheffing. Bewoners van de Schipholdijk vinden deze ontheffing bijgevoegd bij deze brief. Overig autoverkeer wordt omgeleid via de Amsterdamseweg (figuur 1). Ook het ruiterpad is gedurende deze twee weken afgesloten, in de weekenden kunnen ruiters gebruik maken van het ruiterpad langs de Kromsloot (figuur 1).

Figuur 1: Omleidingen afsluiting Nieuwe Meerlaan