Wat en waarom A10-Oost binnenring

Op de binnenring van de A10-Oost hebben we een extra rijstrook aangelegd. In het weekend van 2 en 3 november 2013 brachten we het eerste deel van deze vierde rijstrook aan tussen aansluiting Gooise Knoop en knooppunt Amstel. En in het weekend van 11 tot 14 april rondden we de werkzaamheden af.

Nieuwe fietsbrug

We hebben van de gelegenheid gebruikgemaakt om tijdens de weekendafsluitingen ook de nieuwe fietsbrug Radioweg in Amsterdam Oost af te maken. De leuningen boven de buitenring hebben we gemonteerd tijdens de eerste 2 weekendafsluitingen van de A10-Oost buitenring in augustus 2013. Tijdens de derde weekendafsluiting begin november 2013 van de A10-Oost hebben we de leuningen boven de binnenring gemonteerd. Hierdoor heeft het verkeer geen hinder ondervonden van het werk.

Binnenring geasfalteerd

Op 11, 12 en 13 april 2014 hebben we de A10-Oost binnenring helemaal geasfalteerd tussen knooppunt Watergraafsmeer en de Gooise Knoop (S112). Sinds dat weekend heeft de hele binnenring van de A10-Oost een extra, vierde rijstrook. Tijdens dit weekend was de A10-Oost binnenring helemaal afgesloten richting Schiphol/Den Haag.

 

Weekendafsluiting A10-Oost

Werkzaamheden tijdens weekendafsluiting april 2014

 

Benieuwd naar wat we deden om de weg tijdens werkzaamheden bereikbaar te houden? Lees het interview met Ilkel Taner.