1-4 juli: afrit 5 aan zuidzijde, richting Stadshart, dicht

In het weekend van vrijdag 1 juli tot maandag 4 juli, is afrit 5 (Amstelveen-Stadshart), komende vanuit de richting Badhoevedorp, richting het Stadshart afgesloten. Verkeer komende vanuit Badhoevedorp richting Amstelveen-Zuid kan wel gebruik maken van afrit 5.  

Afrit 5 richting het Stadshart is afgesloten van vrijdag 1 juli 23.00 uur tot maandag 4 juli 5.00 uur. Verkeer richting het Stadshart kan afrit 5 richting Amstelveen-Zuid nemen en bij de rotonde op het Keizer Karelplein keren. Ook is er dit weekend op de Keizer Karelweg een rijstrook, van zuid naar noord, afgesloten. Beide afsluitingen leveren naar verwachting verkeershinder op.

omleiding tijdens afsluiting, hierboven beschreven

Werkzaamheden Keizer Karelweg

VeenIX plaatst dit weekend damwanden voor de toekomstige rioolpompkelder in het gebied tussen de afritten 5 aan de zuidzijde in. Ook worden damwanden geplaatst voor de toekomstige verdiepte ligging. Doordat er dicht langs de weg gewerkt wordt, moet voor de veiligheid van werknemers en het verkeer, de afrit en een rijstrook op de Keizer Karelweg afgesloten worden. Om de doorstroming van het verkeer te waarborgen, mag dit alleen in de nacht of het weekend.