27 – 30 oktober: Muntbergweg ter hoogte van A9-viaduct dicht

Van vrijdag 27 oktober 20.00 uur tot maandag 30 oktober 05.00 uur is de Muntbergweg ter hoogte van het A9-viaduct dicht. De op- en afritten van en naar de S111 Muntbergweg en A9 zijn open voor verkeer.

In dit weekend maken we het landhoofd aan de oostkant schoon, werken we de middenberm af en voeren we asfalteringswerkzaamheden uit.

Omleiding

Het verkeer wordt omgeleid via de Karspeldreef, S112 Gooiseweg, Meerkerkdreef en Meibergdreef. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer 10 minuten. Borden langs de weg geven de omleidingsroutes aan. Het openbaar vervoer en de nood- en hulpdiensten kunnen langs de werkzaamheden rijden.

 

Verkeer op de A9 richting IKEA of het AMC neemt de afslag naar de S112. Gele borden langs de weg geven deze route ook aan.

 

Tijdelijke versmalling Muntbergweg

Van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 24 november is de rechterrijstrook van de Muntbergweg richting Amsterdam afgesloten voor het verkeer. De twee linkerrijstroken zijn beschikbaar voor het verkeer. Deze periode werken we het talud onder het viaduct aan de oostkant van de Muntbergweg af.

Meer informatie

Bouwbericht – afsluitingen Muntbergweg