27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9BAHO in Amstelveen

Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, organiseren wij weer een webinar (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. Voor het webinar moet u zich aanmelden, hieronder leest u hoe u dit kunt doen.

De werkzaamheden aan de noordelijke bak van de verdiepte ligging en de viaducten en bruggen vorderen gestaag. Enkele bouwkuipen staan al onder water en de eerste onderwaterbetonstort vindt op korte termijn plaats. Lammert Postma van Rijkswaterstaat en Jara Brinkman en Marc Tenfelde van aannemer VeenIX vertellen u tijdens het webinar over de uitvoering, planning en mogelijke hinder die de omgeving ondervindt. Ook geven zij een doorkijk naar de komende periode. Carl Riechelman van de gemeente Amstelveen vertelt meer over de ontwikkelingen in de omgeving van de A9. Het is mogelijk om tijdens de uitzending vragen te stellen.

Aanmelden webinar Amstelveen kan door de klikken op onderstaande link:
https://channel.royalcast.com/a9baho/#!/a9baho/20240627_1

Informatie webinar

Tijdens de presentatie kunt u als kijker vragen stellen die beantwoord worden door de aanwezigen. Als uw vraag niet tijdens het webinar wordt beantwoord, dan ontvangt u het antwoord via de mail. Na het webinar ontvangt u een evaluatieformulier. Wilt u dit formulier invullen, zodat wij weten hoe u het webinar hebt ervaren?

Terugspoelen en terugkijken

Lukt het niet om om 20.00 uur in te loggen, maar wel bijvoorbeeld om 20.10 uur? Geen probleem. U kunt het webinar terugspoelen en alsnog vanaf het begin kijken. Bent u niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? Via dezelfde link kunt u het webinar op een later moment terugkijken.

Hulp nodig bij het aanmelden voor het webinar?

Hieronder de stappen hoe u zich aan kunt melden:

  • Klik op bovenstaande link
  • Er volgt een veld waarin u gevraagd wordt uw e-mailadres in te vullen. Nadat u dit gedaan heeft, klikt u op ‘aanmelden’.
  • U krijgt vervolgens per e-mail een bevestiging van uw deelname, inclusief een agendaverzoek
  • Een dag voor het webinar ontvangt u een herinnering met link om deel te nemen
  • Op de dag zelf ontvangt u ook nog een herinnering met link om deel te nemen
  • Op donderdag 27 juni om 20.00 uur klikt u op de link. Vervolgens verschijnt in uw scherm de uitzending.