Afsluiting Groeneveldweg en Middenweg

Tussen 24 oktober en 11 november maken Rijkswaterstaat en bouwcombinatie IXAS het werk aan de nieuwe Groeneveldweg en de verlegde Middenweg af. Om dit te kunnen doen, worden in deze periode delen van beide wegen afgesloten voor het verkeer. Voor fietsers en automobilisten worden omleidingsroutes ingesteld. Met dit bouwbericht informeren we u over de werkzaamheden en de omleidingsroutes.

Afwerken kruispunt met parkeerterrein

Tussen maandag 24 en vrijdag 28 oktober werken we de kruising van de Middenweg met de inrit van het parkeerterrein netjes af. We maken de duiker af, verwijderen oude asfaltlagen en brengen vervolgens nieuw asfalt aan. In deze week planten we ook nieuwe bomen en maken we het ruiterpad en voetpad af.

Asfalteren Groeneveldweg en Middenweg

Tussen maandag 31 oktober en vrijdag 11 november brengen we op de nieuwe Groeneveldweg en de verlegde Middenweg de toplaag van het asfalt aan. Vervolgens leggen we langs de randen van de weg betonnen stroken om schade aan de berm te voorkomen. Tot slot werken we de bermen netjes af en brengen we de belijning aan.

Afsluitingen en omleidingen

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren worden delen van de Middenweg en de Groeneveldweg afgesloten voor het verkeer (zie afbeelding). We doen dit eerst van maandag 24 oktober 7.00 uur tot en met vrijdag 28 oktober 16.00 uur. In deze periode zijn de wegen dag en nacht afgesloten. Van maandag 31 oktober tot en met vrijdag 11 november zijn dezelfde delen van de Groenveldweg en de Middenweg afgesloten voor het verkeer, maar in deze weken alleen op maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 uur en 16.00 uur. In de avond en de nacht zijn de wegen dus wel beschikbaar.

 

Er worden aparte omleidingsroutes ingesteld voor fietsers en automobilisten (zie afbeelding). De omleidingsroutes worden met gele borden aangegeven.

Verlichting

De lantaarnpalen staan inmiddels langs de wegen. Eind november worden de lampen geleverd en kan IXAS deze inhangen.

 

Bouwbericht – Afsluiting Groeneveldweg en Middenweg (PDF)