Update: Provincialeweg en naastgelegen fietspad dag en nacht dicht

Van dinsdag 29 mei tot  vrijdag 1 juni  17.00 uur is de Provincialeweg (N236) ter hoogte van de brug over de Gaasp dag en nacht afgesloten voor het verkeer. Oorspronkelijk zou de weg alleen dicht zijn tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Het fietspad langs de Provincialeweg is dag en nacht afgesloten (zie hieronder). Fietsers gebruikten de Provincialeweg als omleidingsroute als die open was. Voor de veiligheid is daarom besloten de Provinciale weg tot 1 juni 17.00 uur dag en nacht af te sluiten.

We bouwen het definitieve fiets- en voetpad dat langs de Provincialeweg loopt. Tevens wordt tussen de rijbaan en het fietspad een houten geleiderail gezet en wordt de openbare verlichting geplaatst.

 

Het verkeer wordt omgeleid via de Loosdrechtdreef, Kromwijkdreef, ’s Gravendijkdreef en Bijlmerdreef. De route wordt met gele borden aangegeven.

 

Afsluiting fietspad langs Provincialeweg

Van dinsdag 22 mei 07:00 uur tot uiterlijk vrijdag 1 juni 17:00 uur is ter hoogte van de brug over de Gaasp het fietspad langs de Provincialeweg afgesloten. Het fietsverkeer wordt omgeleid via de Loosdrechtdreef, Klieverinkweg en Kantershofpad. De route wordt met gele borden aangegeven.

 

Werkzaamheden

Tijdens de afsluiting herstellen we het fietspad en leggen er een voetpad naast. We schrapen delen van het bestaande asfalt weg met een freesmachine en brengen grond en puin aan voor de ondergrond. Op woensdag 30 mei asfalteren we het fietspad. Daarna brengen we de belijning aan en wordt in de middenberm een houten geleiderail geplaatst. Ook de verlichting wordt aangebracht.

Hinder

Mogelijk ondervindt u hinder van de werkzaamheden door geluid van machines, freeswerkzaamheden en zware transportvoertuigen. De paaltjes van de geleiderail trillen we in de grond, ook dit kan zorgen voor geluidsoverlast.