Afsluiting Provincialeweg en naastgelegen fietspad

Van dinsdag 22 mei tot en met vrijdag 1 juni werken we ter hoogte van de A9 en de brug over de Gaasp aan de Provincialeweg (N236). We bouwen dan het definitieve fiets- en voetpad dat langs de Provincialeweg loopt. Tevens wordt tussen de rijbaan en het fietspad een houten geleiderail gezet en wordt de openbare verlichting geplaatst. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is het fietspad twee weken afgesloten. Ook de Provinciale weg is een aantal dagen afgesloten.

Afsluiting fietspad langs Provincialeweg

Van dinsdag 22 mei 07:00 uur tot uiterlijk vrijdag 1 juni 17:00 uur is ter hoogte van de brug over de Gaasp het fietspad langs de Provincialeweg afgesloten. Het fietsverkeer wordt omgeleid via de Loosdrechtdreef, Klieverinkweg en Kantershofpad. De route wordt met gele borden aangegeven.

 

Afsluiting Provincialeweg

Van dinsdag 22 mei tot en met vrijdag 25 mei en van maandag 28 mei tot en met vrijdag 1 juni is de Provincialeweg ter hoogte van de brug over de Gaasp tussen 07:00 en 17:00 uur afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Loosdrechtdreef, Kromwijkdreef, ’s Gravendijkdreef en Bijlmerdreef. De route wordt met gele borden aangegeven.

 

Werkzaamheden

Tijdens de afsluiting herstellen we het fietspad en leggen er een voetpad naast. We schrapen delen van het bestaande asfalt weg met een freesmachine en brengen grond en puin aan voor de ondergrond. Op woensdag 30 mei asfalteren we het fietspad. Daarna brengen we de belijning aan en wordt in de middenberm een houten geleiderail geplaatst. Ook de verlichting wordt aangebracht.

Hinder

Mogelijk ondervindt u hinder van de werkzaamheden door geluid van machines, freeswerkzaamheden en zware transportvoertuigen. De paaltjes van de geleiderail trillen we in de grond, ook dit kan zorgen voor geluidsoverlast.

Meer informatie

Bouwbericht – Afsluiting Provincialeweg en naastgelegen fietspad