Amstelveen InZicht gesloten tot en met 20 oktober

Belevingscentrum Amstelveen InZicht zal vanwege de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen tijdelijk haar deuren sluiten. Tot en met dinsdag 20 oktober is het niet mogelijk om voor vragen over de projecten A9, Amstelveenlijn en Stadshart langs te komen in het centrum gevestigd aan Stadsplein 103.

Toch contact met onze medewerkers

Vragen kunnen tot die tijd gesteld worden via inzicht@amstelveen.nl. Medewerkers van Rijkswaterstaat, de Amstelveenlijn of de gemeente Amstelveen nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Het is ook mogelijk om een live videogesprek met één van onze medewerkers aan te vragen. U kunt dit aangeven in uw mail.

Geluidsexpert A9

Elke eerste donderdag van de maand, start 1 oktober, zou er een geluidexpert aanwezig zijn in Inzicht. Ook dat komt helaas te vervallen. Om toch uw vragen over geluid te beantwoorden, is het mogelijk om een videogesprek aan te vragen met de geluidexpert. U kunt dit ook aangeven in uw mail.

Over Amstelveen InZicht

Amstelveen InZicht is een samenwerking tussen de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, afdeling Metro en Tram van de gemeente Amsterdam en de Vervoerregio Amsterdam. In het centrum krijgen bezoekers een inkijkje in het Amstelveen van de toekomst en de weg daar naartoe. Er is informatie te vinden over de werkzaamheden voor de vernieuwing van de Amstelveenlijn, de verbreding van de A9 en ontwikkelingen in het Stadshart.