Amstelveen InZicht op zoek naar historische foto’s A9 en Stadshart

Na de succesvolle editie van de historische fototentoonstelling vorig jaar, is er binnenkort een nieuwe fototentoonstelling te zien bij belevingscentrum Amstelveen InZicht. Maar in plaats van beeldmateriaal uit het archief van de gemeente en Rijkswaterstaat, is het centrum nu op zoek naar foto’s gemaakt door inwoners.

Eigen foto’s van de A9 en het Stadshart

Amstelveen InZicht roept mensen op zelfgemaakte historische foto’s van de A9 en het Stadshart in te sturen die hiervoor gebruikt mogen worden. Dit kan per mail via inzicht@amstelveen.nl. Het bestand moet in een zo hoog mogelijke kwaliteit (aantal MB) zijn, zodat het groot afgedrukt kan worden. Insturen kan tot en met vrijdag 26 mei 2023.

Over Amstelveen InZicht

Amstelveen InZicht is hét belevingscentrum over de werkzaamheden aan de A9 Badhoevedorp – Holendrecht en ontwikkelingen in het Stadshart van Amstelveen. In het centrum zijn specialisten van de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat en aannemer VeenIX aanwezig om vragen te beantwoorden.

Amstelveen InZicht is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag én de eerste zaterdag van de maand van 12.00-17.00 uur. Het belevingscentrum bevindt zich boven de bibliotheek op Stadsplein 103 en is een initiatief van de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat en de Vervoerregio Amsterdam.