Amstelveen InZicht weer open vanaf 19 januari

Belevingscentrum Amstelveen InZicht opent vanaf woensdag 19 januari weer haar deuren. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus was de locatie tijdelijk gesloten.

Aangepaste openingstijden

De openingstijden van Amstelveen InZicht blijven tijdelijk gewijzigd. Het centrum is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 13:00 tot 17:00 uur. Tot wanneer deze aangepaste openingstijden gelden is nog niet bekend.

Dragen mondkapje verplicht

Voor een veilig bezoek voor zowel bezoekers als medewerkers is het verplicht om tijdens een bezoek aan het informatiecentrum een mondkapje te dragen. Het advies is vanaf nu om een wegwerpmondkapje te dragen. Stoffen en zelfgemaakte mondkapjes worden afgeraden.

Over Amstelveen InZicht

Amstelveen InZicht is hét belevingscentrum over de toekomst van Amstelveen. Bekijk de werkzaamheden aan de A9 en zie hoe de weg er in 2026 uit komt te zien. Of krijg meer informatie over de ontwikkelingen in het Stadshart en bekijk hoe de Amstelveenlijn tot stand kwam.

In het centrum zijn specialisten van de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat en aannemer VeenIX aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Maar u kunt ook een virtual reality ritje maken over de A9 of bekijk beelden via interactieve borden en video’s.

Amstelveen InZicht is een initiatief van de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat en de Vervoerregio Amsterdam.