Asfalt laat los: verbindingsboog Holendrecht dicht en vannacht afsluiting A9 Gaasperdammerweg

In knooppunt Holendrecht is de verbindingsboog van de hoofdrijbaan van de A9 Gaasperdammerweg naar de A2 richting Amsterdam tot dinsdagochtend dicht. Tijdens de maandagochtendspits liet de toplaag van het asfalt los op het punt waar de hoofdrijbaan aansluit op de verbindingsboog. Dat asfalt was dit weekend aangebracht. De verbindingsboog is rond 08.45 uur afgesloten en blijft tot dinsdagochtend dicht.

Verkeer wordt omgeleid. Verkeer op de A9 Gaasperdammerweg met de bestemming Amsterdam/Zaandam kan keren op de A2 bij Abcoude. Verkeer op de A1 richting Amsterdam/Zaandam rijdt via de A1/A10-Oost. Dit geeft overdag 15 minuten extra reistijd en in de avondspits naar verwachting 30 minuten.

Nachtafsluiting A9 Gaasperdammerweg

De verbindingsboog en de aansluiting op de hoofdrijbaan worden vanavond en vannacht opnieuw geasfalteerd. Van 21.00 uur tot 05.00 uur is de A9 Gaasperdammerweg dicht voor verkeer richting A2/A9 Utrecht/Schiphol/Amstelveen, tussen knooppunt Diemen en knooppunt Holendrecht.

 

Verkeer richting Amsterdam Zuidoost/Utrecht wordt omgeleid via A1/A10/A2. Verkeer richting Haarlem/Schiphol via A1/A10/A4. Het betreft dezelfde afsluiting als afgelopen weekend, met dezelfde omleidingsroute. De extra reistijd bedraagt 15 minuten. Vanaf de oprit S111 Muntbergweg kunt u wel over de nieuwe fly-over naar de A2/A9  richting Utrecht/Schiphol/Amstelveen en A2 Amsterdam/Zaandam.

Dinsdagochtend voor ochtendspits weer open

Dinsdagochtend voor de ochtendspits gaan zowel hoofdrijbaan als verbindingsboog weer open.