Verbindingsboog van A9 Gaasperdammerweg naar A2 Utrecht dicht

In het weekend van vrijdag 8 december tot maandag 11 december werken we in knooppunt Holendrecht aan de verbindingsboog van de A9 Gaasperdammerweg naar de A2 richting Utrecht en de A9 richting Schiphol/Amstelveen. We bouwen de voegen in tussen het viaduct en de aansluitende weg.

Van vrijdag 8 december 22.00 uur tot maandag 11 december 05.00 uur is verbindingsboog dicht. Doorgaand verkeer dat op de hoofdrijbaan rijdt van de A9 Gaasperdammerweg naar de A2 richting Utrecht en de A9 richting Schiphol/Amstelveen kan geen gebruik maken van de verbindingsboog. In knooppunt Diemen is de verbindingsboog dicht voor weggebruikers komende uit Almere (A1) naar de A9 Gaasperdammerweg.

 

Op zaterdagavond vanaf 20.00 tot zondagochtend 08.00 uur kunt u niet vanaf de S111 Muntbergweg via de nieuwe fly-over naar de A2 richting Utrecht of de A9 richting Schiphol/Amstelveen. U kunt wel vanaf de S111 Muntbergweg naar de A2 richting Amsterdam/Zaandam.

Omleiding

Verkeer richting Schiphol/Haarlem rijdt via de A1, A10 en A4. Verkeer richting Amsterdam Zuidoost en Utrecht rijdt via de A1, A10 en A2. (tekst gaat door onder het kaartje).

 

 

De A9 Gaasperdammerweg is open voor overig verkeer. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd van 15 minuten. Gebruik actuele reisinformatie, via Timesupp, Flitsmeister, GoAbout, Waze of de VerkeersinformatieDienst.