Asfalt verwijderen Beneluxbaan

Wijziging planning verwijderen asfalt in de nacht eind februari

Op 13 februari informeerden wij u met een brief over de werkzaamheden van 19 februari tot 1 maart aan het viaduct over de Beneluxbaan.

Door een wijziging in de planning van onze onderaannemer starten wij een nacht eerder met het verwijderen van het asfalt ter hoogte van afrit 5, richting Amstelveen-Stadshart, bij Meander 5 en 6. Het blijven twee nachten. We werken tijdens de volgende nachten tussen 23.00 uur een 5.00 uur:

• Dinsdag 27 februari op woensdag 28 februari;
• Woensdag 28 februari op donderdag 29 februari.

Werkzaamheden viaduct Beneluxbaan vanaf 4 maart

Na de weekendwerkzaamheden van 1 tot 4 maart is de noordzijde van het viaduct over de Beneluxbaan vrij van verkeer en starten wij met de verbreding van het viaduct. Van maandag 4 maart tot en met vrijdag 8 maart verwijderen wij het asfalt (frezen) van het noordelijke dek, waar het verkeer richting Badhoevedorp voorheen reed. We werken tussen 7.00 uur en 19.00 uur.

Wat merkt u ervan?

Geluids- en trillingshinder
Het verwijderen van asfalt (frezen) veroorzaakt forse geluidshinder in de directe omgeving. Volgende werkzaamheden Vanaf maandag 11 maart starten wij met werkzaamheden aan de noordzijde van het viaduct over de Beneluxbaan. Hierover ontvangt u later een brief.

Meer informatie

  • Vragen over de werkzaamheden kunt u stellen via vragen@veenix.nl
  • Meer informatie over de werkzaamheden aan de A9BAHO vindt u op het online bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat www.bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl
  • Via onderstaande QR-code kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van het project
  • Voor vragen of opmerkingen over het project kunt u contact opnemen met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002
  • Ook bent u van harte welkom in Belevingscentrum Amstelveen InZicht, geopend op woensdag t/m vrijdag en iedere eerste zaterdag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur. Amstelveen InZicht is gevestigd op Stadsplein 103 te Amstelveen, boven de bibliotheek.