Burgemeester A. Colijnweg dicht van 23 januari tot 3 februari

De burgemeester A. Colijnweg is van maandag 23 januari 07.00 uur tot vrijdag 3 februari 17.00 uur dicht voor gemotoriseerd verkeer. Wij brengen in deze periode damwanden aan direct naast de Burg. A. Colijnweg. De damwanden vormen in de toekomst een harde oever van een sloot die direct naast de weg komt. 

Het aanbrengen van damwanden geeft forse geluids- en trillingshinder. Omdat de damwanden direct naast de weg worden geplaatst, sluiten we voor de veiligheid van het verkeer en de werknemers de weg af voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen via het fiets- en voetpad langs de Burg. A. Colijnweg en de Doorweg gewoon passeren.

Om de periode van afsluiting van de Burg. A. Colijnweg zo kort mogelijk te houden, werken we ook op zaterdag 28 januari.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden kan verkeer omrijden via de Handweg, Bovenkerkerweg, Beneluxbaan, Bosrandweg (N321) naar de Fokkerweg (N232).

Bussen

De Connexxion lijnbussen 186 en 174 rijden om, waardoor een flink aantal haltes tijdelijk vervalt. Check voor de actuele reisinformatie de website van Connexxion.

 

Naar werk: Amsterdamse Bos