Burgemeester Rijnderslaan in één richting dicht van 25 januari t/m 26 februari

Vanaf maandag 25 januari 07.00 uur tot en met vrijdag 5 maart 19.00 uur is de Burgemeester Rijnderslaan in één richting afgesloten; vanaf de Beneluxbaan richting de Keizer Karelweg. Het verkeer wordt met gele bebording omgeleid. De extra reistijd is circa 5 minuten. Voor fietsers blijft de Burgemeester Rijnderslaan in beide richtingen open.

De komende maanden worden door verschillende partijen kabels en leidingen verlegd langs de Burgemeester Rijnderslaan om ruimte te maken voor de aanleg van de verdiepte ligging. De eerste periode is van maandag 25 januari tot en met vrijdag 5 maart. Ook wordt door aannemer VeenIX in deze periode een bouw in- en uitrit gemaakt op de Burgemeester Rijnderslaan aan de westkant. Er is naar verwachting geen geluidhinder door de werkzaamheden.

Update 23 februari: in een eerdere versie van dit artikel meldden we dat de Burgemeester Rijnderslaan was afgesloten tot 26 februari. Door het winterse weer van deze maand duren de werkzaamheden een week langer. 

Eind maart wordt het werk naar verwachting vervolgd en zal de Burgemeester Rijnderslaan weer een aantal weken in deze richting afgesloten worden. Zodra de exacte datum bekend is, staat dit vermeld op het online bezoekerscentrum.

Omleiding

Verkeer komende vanaf de Beneluxbaan richting de Keizer Karelweg wordt omgeleid via de Sportlaan en de Van der Hooplaan.