Buurbouw helpt zeilvereniging Gaasperplas

Buurbouw, een samenwerking tussen Rijkswaterstaat, aannemerscombinatie IXAS en stadsdeel Zuidoost, heeft met grond die vrijkwam uit het project A9 Gaasperdammerweg het haventerrein van zeilvereniging Gaasperplas opgehoogd.

Het contact tussen Buurbouw en de zeilvereniging kwam tot stand toen de technisch coördinator van de zeilvereniging, Daan Knetsch, een mailtje stuurde aan Buurbouw. Of ze niet wat grond over hadden voor het haventerrein. Dit moest nodig opgehoogd worden na het aanbrengen van de nieuwe beschoeiing in 2016. Zo kwam het dat er half februari  gedurende 2 dagen een kraan en een ploeg van aannemerscombinatie IXAS aan het werk waren op het haventerrein. Een kleine trekker reed af en aan met grond die uit de oude A9 kwam.

 

Buurbouw is een samenwerking tussen Rijkswaterstaat, aannemerscombinatie IXAS en stadsdeel Zuidoost. Gedurende de verbreding van de A9 Gaasperdammerweg helpt Buurbouw om de omgeving van de bouwput een stukje mooier, beter of slimmer te maken. Het verzoek van Daan Knetsch sloot dus bijzonder goed aan bij wat Buurbouw doet. Zelf ook het idee dat Buurbouw jou of jouw vereniging kan helpen? Kijk dan op buurbouw.nl of stuur een mail naar post@buurbouw.nl