Versmalling en afsluiting Muntbergweg

Van maandag 16 oktober tot en met vrijdag 24 november werken we het nieuwe A9-viaduct over de Muntbergweg helemaal af, net als de weg onder het viaduct. Om deze werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, zijn er afsluitingen op de Muntbergweg en het naastgelegen fietspad.

Afsluiting (brom-)fietspad

Van 16 oktober tot en met 3 november is het (brom)fietspad langs de Muntbergweg afgesloten ter hoogte van het viaduct over de A9. Het verkeer wordt omgeleid via het Lemelerbergpad. De omleidingsroute wordt met gele borden aangegeven.

 

In deze drie weken werken we onder het viaduct aan de westkant van de Muntbergweg, de kant van het fietspad. We maken het landhoofd schoon en werken het talud netjes af. Daarna asfalteren we het fietspad en leggen het voetpad aan.


Weekendafsluiting Muntbergweg

Van vrijdag 27 oktober 20:00 uur tot maandag 30 oktober 5:00 uur is de Muntbergweg afgesloten ter hoogte van het A9-viaduct. De op- en afritten naar en van de A9 zijn wel open. Het verkeer wordt omgeleid via de Gooiseweg (zie afbeelding 2). De omleidingen worden met gele borden aangegeven. Het openbaarvervoer en de nood- en hulpdiensten kunnen langs de werkzaamheden rijden.

In dit weekend maken we het landhoofd aan de oostkant schoon, werken we de middenberm af en voeren we asfalteringswerkzaamheden uit.

Versmalling Muntbergweg

Van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 24 november is de rechter rijstrook van de Muntbergweg richting Amsterdam afgesloten voor het verkeer. De twee linker rijstroken zijn beschikbaar voor het verkeer.

 

Deze periode werken we het talud onder het viaduct aan de oostkant van de Muntbergweg af. Als het werk volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden aan de Muntbergweg ter hoogte van het viaduct op 24 november klaar.

Meer informatie

Bouwbericht – afsluitingen Muntbergweg