Dinsdagavond 31 oktober informatieavond verbreding A6 Almere

De werkzaamheden voor de verbreding van de A6 zijn in volle gang. Hoge zandbergen liggen langs de weg te wachten, viaducten worden verbreed of vernieuwd en nieuwe stukken snelweg verrijzen in de vorm van zandbanen. Wij nemen u graag mee in de wereld van het verbreden van de A6.

Hoe ziet de eindsituatie van de A6 Almere en de omgeving eruit? Wat komt er allemaal kijken bij het verbreden van de weg? En wat merkt u vanuit de omgeving de komende maanden van de werkzaamheden? Kom op 31 oktober naar de informatieavond in het Van der Valk hotel in Almere.

Over de informatieavond

U kunt tussen 19.00 uur en 21.00 uur binnenlopen voor informatie. Er zijn experts van aannemer  Parkway6 en Rijkswaterstaat aanwezig om u te informeren over allerlei onderwerpen waaronder de werkzaamheden, planning, hinder en de eindsituatie. Graag beantwoorden we al uw vragen.

 

Heeft u vragen over het project Hogering of de werkzaamheden aan de Waterlandseweg in Almere? Er zijn experts aanwezig van de provincie Flevoland en gemeente Almere om uw vragen te beantwoorden.

Praktische informatie

De informatieavond vindt plaats op dinsdag 31 oktober van 19.00 tot 21.00 uur in het Van der Valk hotel, Veluwezoom 45 in Almere. U hoeft zich niet aan te melden.