Gratis boottochtje van Muiden naar het aquaduct – meld u snel aan!

Bent u inwoner van Muiden, Weesp of Muiderberg? En vindt u het leuk om op zaterdag 8 oktober mee te varen op een boottochtje over de Vecht vanaf Muiden naar het aquaduct met toelichting over het project? Meld u zich dan uiterlijk 3 oktober aan.

Rijkswaterstaat en aannemerscombinatie SAAone hebben omwonenden van het aquaduct uitgenodigd voor een vaartochtje om hen te bedanken voor het geduld en tolerantie in tijden van hinder. Voor de bouw van het aquaduct moesten er zo’n 5.400 heipalen de grond in, en samen met ook andere werkzaamheden heeft dit voor veel overlast gezorgd.

 

Er is nog voldoende plek aan boord voor meer mensen, dus niet alleen direct-omwonenden van het aquaduct maar ook andere inwoners van Muiden, Weesp en Muiderberg kunnen zich aanmelden. Reageer snel, want op is op!

 

Wat houdt het in?

Vanaf Muiden maken we met “De Hydrograaf” een tochtje naar het aquaduct en weer terug. Een voorlichter van Rijkswaterstaat vertelt onderweg over het project, het aquaduct, de verlegging en verbreding van de A1 en de sloop van de Vechtbrug.

 

Wanneer en waar?

Zaterdag 8 oktober 2016

Tochtje van circa 1 uur, afvaarten tussen 10.00 en 16.00 uur (na aanmelding wordt u ingedeeld voor een specifiek tijdstip en geven we dit aan u door).

 

Aanmelden

Inwoners van Muiden, Weesp en Muiderberg kunnen zich uiterlijk tot en met maandag 3 oktober a.s. aanmelden door een e-mail te sturen naar Communicatie@SAAone.com. Er zijn voor u geen kosten aan dit evenement verbonden.

Wij verzoeken u in de e-mail te vermelden:

 

  • naam passagier(s) (voor- en achternaam)
  • adres
  • telefoonnummer

U ontvangt uiterlijk woensdag 5 oktober a.s. een e-mail waarin staat voor welk tijdstip u bent ingedeeld en waar u wordt verwacht. Heeft u geen bericht ontvangen, dan betekent het dat alle plekken al vergeven waren. Het is helaas niet mogelijk om u voor een specifiek tijdstip aan te melden: al naar gelang het aantal aanmeldingen worden de vaarten volgeboekt.

 

Wie het eerst komt, het eerst maalt!

 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u opnemen via Communicatie@SAAone.com.

 

Naar werk: Aquaduct Muiden