Hinder op Amsterdamsestraatweg, Naardervaart en Naardertrekvaart

Vanwege het leggen van liggers voor de nieuwe verbindingsweg A1/A6 vanuit Amsterdam richting Lelystad is er binnenkort hinder op de Amsterdamsestraatweg, Naardervaart en Naardertrekvaart. De werkzaamheden maken onderdeel uit van de verbreding van de A1/A6 tussen Diemen en Almere Havendreef.

Afsluiting Amsterdamsestraatweg

Omdat er gedurende het werk met groot materieel en zware lasten wordt gewerkt, wordt de Amsterdamsestraatweg vanwege veiligheidsredenen afgesloten van dinsdag 17 mei 06.00 uur tot en met zaterdag 21 mei 24.00 uur. De afsluiting is ter hoogte van de kruising met de IJsselmeerweg en Amsterdamsestraatweg nr. 55. Het verkeer wordt omgeleid via de Naardervaart en/of door het Naarderbos. Uitsluitend bewoners van de Amsterdamsestraatweg kunnen de Amsterdamsestraatweg bereiken vanaf de kant van Naarden.

Verkeersstops Naardervaart

Op de Naardervaart zijn tussen maandag 23 mei 06.00 uur en vrijdag 27 mei 18.00 uur verkeersstops van kracht omdat de weg tijdelijk is versmald vanwege de werkzaamheden. Het verkeer dient rekening te houden met ca. 10 minuten extra wachttijd. Zaterdag 28 mei is een reservedatum.

Vaarstops Naardertrekvaart

Vanwege de liggerwerkzaamheden worden om veiligheidsredenen op dinsdag 17 en woensdag 18 mei vaarstops van maximaal 10 minuten per keer op de Naardertrekvaart gehanteerd.

Alle genoemde data zijn onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en weersinvloeden.

Hinder

De werkzaamheden worden uitgevoerd op werkdagen tussen 07.00 – 19.00 uur en op zaterdag 21 mei. De afsluitingen zijn vanaf 06.00 uur van kracht. Omwonenden kunnen als gevolg van de werkzaamheden geluid- en verkeershinder ondervinden.