Industry Day A9 Badhoevedorp – Holendrecht

Luchtfoto gecombineerd met een visualisatie van de nieuwe situatie van Amstelveen

Het SAA-programma organiseerde op woensdag 5 juli de Industry Day A9 Badhoevedorp – Holendrecht. Op deze bijeenkomst waren geïnteresseerde partijen aanwezig, nationaal en internationaal, waaronder aannemers, general contractors en financiers om zich te laten informeren over het project A9 Badhoevedorp – Holendrecht.

Genodigden konden vanaf 12.00 uur ontvangen een kijkje nemen in Amstelveen InZicht. In dit belevingscentrum van de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam en Metro en Tram is te zien hoe de verbreding van de A9 in de stad zal worden ingepast. Het middagprogramma, met presentaties over onder andere de ambities van Rijkswaterstaat, de uitdagingen in het project A9 Badhoevedorp – Holendrecht en de wijze waarop we met de markt willen samenwerken, vond plaats in de schouwburg in Amstelveen.

Schiphol-Amsterdam-Almere

Het project A9 Badhoevedorp- Holendrecht is onderdeel van de Weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA). Het doel van de Industry Day is de aanwezigen van informatie te voorzien over het programma Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA) als geheel, de komende aanbesteding van het vierde en laatste DBFM-overeenkomst van SAA.