Inrichten ketenterrein Parkway6

De verbreding van de A6 is gestart en onze uitvoerend aannemer, Parkway6, legt momenteel haar ketenterrein aan. De keten komen langs de A6 aan de Oorweg, bij de busbaan en vlakbij de Mc Donalds en restaurant Onderweg.

Nachtelijke werkzaamheden

In de nacht van 9 op 10 maart wordt de toegang en het parkeerterrein van het terrein geasfalteerd. Het asfalteren gebeurt ’s nachts omdat de asfalteermachine op een andere locatie in Almere alleen in de nacht ingezet mag worden en aansluitend gaat de machine asfalteren op het ketenterrein bij de A6.

Hinder

U kunt hinder ondervinden in de vorm van piepgeluiden van achteruitrijdende vrachtwagens en van het dichtvallen van de klep van de vrachtwagens. Het achteruitrijden proberen we zoveel mogelijk te beperken.

Locatie

De locatie bij de A6 is gekozen omdat het dicht bij het werk is maar ook omdat er in het verleden al een keet heeft gestaan. In totaal komen er 2 keten en een loods voor het opslaan van materiaal en een parkeerterrein. De verwachting is dat er ongeveer 30 medewerkers van Parkway6 en 10 medewerkers van Rijkswaterstaat gaan werken.

Spreekuur

Binnenkort start ook het spreekuur voor omwonenden. Omwonenden kunnen dan in de keet langskomen met vragen over de bouw van de A6. Zodra bekend is wanneer dit spreekuur start brengen wij u hiervan op de hoogte.

Lees meer