6 en 7 maart informatiemarkt werkzaamheden A1 en A6

Rijkswaterstaat organiseert op maandagavond 6 maart 2017 een informatiemarkt in Almere over de werkzaamheden aan de A1 en de A6. Op dinsdagavond 7 maart 2017 organiseren we een informatiemarkt in Muiden over de hinder die dit voorjaar ontstaat door werkzaamheden aan knooppunt Muiderberg en knooppunt Diemen. U bent van harte welkom om langs te komen.

Informatiemarkt 6 maart: Almere

Tijdens deze informatiemarkt krijgt u informatie over de hinder die dit voorjaar ontstaat door werkzaamheden aan de A1/A6, onder andere bij knooppunt Muiderberg. Ook lichten wij de plannen toe voor de A6 tussen Almere Havendreef en Almere Buiten-Oost (A6 Almere). Onze aannemer Parkway6 start dit voorjaar met het werk aan de A6 en legt vanaf Almere Havendreef een tijdelijke extra rijstrook aan om de A1 en de A6 beter te laten doorstromen. Ook de provincie Flevoland is aanwezig om de werkzaamheden die nodig zijn voor de verbreding van de Waterlandseweg (N305) en de aanpassing van de Hogering (S101) toe te lichten. U kunt uw vragen stellen aan verschillende deskundigen van Rijkswaterstaat, de gemeente Almere, Provincie Flevoland, aannemerscombinatie SAAone (A1/A6) en Parkway6 (aannemer A6 Almere). Er is geen plenair gedeelte.

 

Datum en locatie

De informatiemarkt vindt plaats op maandag 6 maart van 19.00 tot 21.00 uur in het Van der Valk hotel aan de Veluwezoom 45 in Almere, in de zaal Atlanta op de tweede verdieping (lift is aanwezig).

Informatiemarkt 7 maart: Muiden

Op de informatiemarkt op dinsdagavond 7 maart 2017 krijgt u informatie over de hinder die dit voorjaar ontstaat door werkzaamheden aan knooppunt Muiderberg en knooppunt Diemen. Ook informeren we u over de inrichting van het toekomstige natuurgebied (de Waterlandtak) op de plek van de oude A1 die nu wordt afgebroken. U kunt vragen stellen over de geluidwerende maatregelen die genomen worden ter hoogte van de spoorbrug bij knooppunt Muiderberg. Er zijn verschillende deskundigen van Rijkswaterstaat, de aannemerscombinatie SAAone en de gemeente Gooise Meren om uw vragen aan te stellen. Er is geen plenair programma.

 

Datum en locatie

De informatiemarkt vindt plaats op dinsdag 7 maart van 19.00 tot 21.00 uur in de Kazerne van Muiden, Kazernestraat 10, 1398 AN in Muiden.