Weekend 1 – 4 maart: A9 dicht vanaf Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-Stadshart

Afgelopen weken is de A9BAHO zowel ten westen van knooppunt Holendrecht als bij het viaduct over de Beneluxbaan verlegd om ruimte te maken voor de verbreding van viaducten. Om te zorgen dat het verkeer zo min mogelijk hinder ondervindt, gebeurt dit in weekenden zodat de weg op de maandagochtenden klaar was voor gebruik. Afgelopen periode is ter hoogte van de Beneluxbaan de noordelijk rijbaan naar het zuiden verlegd, eerder al de zuidelijke rijbaan. In het weekend van 1-4 maart wordt de noordelijke rijbaan klaar gemaakt voor ingebruikname door het verkeer. Ook wordt afrit 5 Amstelveen-Stadshart aangesloten op de verlegde rijbanen. Op maandagochtend 4 maart rijdt al het verkeer over de verlegde rijbaan. Het weekend van 1-4 maart is voorlopig het laatste weekend met afsluitingen op de A9.

Afsluitingen en omleidingen

Van vrijdag 1 maart 20.00 uur tot maandag 4 maart 5.00 uur is de A9 afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-Stadshart.

Verkeer richting Schiphol/Haarlem wordt omgeleid via de A2, A10 en A4 en moet rekening houden met 10 tot 30 minuten extra reistijd.

Klik hier voor de factsheet met de afsluitingen en omleidingen.

Benieuwd wat we allemaal gaan doen tijdens de weekendafsluitingen? Lees dan hier het interview met Hans van der Velde van VeenIX

Ask&Go: stel via whats app je vraag over je reis

Tijdens de weekendafsluitingen van de A9 in februari en maart, is de persoonlijke reisadviesdienst Ask&GO 24/7 actief. Via WhatsApp en Facebook Messenger kunnen reizigers een persoonlijk reisadvies opvragen. Tussen 08.00 uur en 22.00 uur worden vragen direct beantwoord. Ga naar www.askandgo.nl voor meer informatie, of stel direct een vraag door de QR-code hieronder te scannen!